Skip to main content

NOKIA X71 TANITILDI!


 Geçtiğimiz günlerde sızan fotoğrafları ile merak ettiğimiz okia x71 tayvanda resmen tanıtıldı.‏ayrıntılarını makalemizde inceleyebilirsiniz.
Nokia için çerçevesiz ve çentiksiz olması bir ilk niteliği taşıyor

 Nokia'nın diğer modellerinden farklı olan bu telefon 6.39 inç ekran genişliğine sahip. Firmanın ilk ön kamera delikli telefonu olarak ilklere girdi.

Nokia x 71 özellikleri
  • 6.3 inç 2316 × 1080 piksel Full HD+ ekran
  • Qualcomm Snapdragon 660 işlemci, Adreno 512 GPU
  • 6 GB RAM, 128 GB depolama
  • Depolama: 128GB
  • 48MP, f/1.8 + 8MP + 5MP, f/2.4 üçlü arka kamera
  • 16 MP ön kamera
  • 3500mAh batarya
  • Android 9 Pie işletim sistemi

PERFORMANS VE PİL ÖMRÜ ?

 Performansını qualcomm onsnapdragon 660 işlemcisinden almakta. Sekiz çekirdekli işlemcinin hızı 2.2 GHz çıkabiliyor. Nokia x 70 16 GB RAM ve 128 GB lık dahili hafıza ile satışa sunulacak. Ayrıca esti kart ile  hafızayı arttırabilirsiniz.
Cihazın ön tarafında 16mp'lik F/2.0 diyaframa sahip ön kamerası bulunuyor. Arka tarafında ise 48 megapiksellik F/ 1.8 diyaframı sahip bir kamera bulunmakta. 
  Arka kameraya 8 Megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı ve 5 megapiksel derinlik algılama için kullanılan diğer kameraların eşlik ediyor.
 3500 miliamper batarya ile gelen Nokia x 71 18 w hızlı şarj özelliğine sahip.
  Android pie ile kutudan çıkacak.

Nokia x 70 birim fiyatı ne kadar?
Tayvan'da 388 dolar ile satılacaktır yaklaşık 2 bin 180 TL. Türkiye'de henüz satılıp satılmadığını dair bir Tü bilgi yok.Türkiye'de satılması durumunda fiyata KDV ve vergilerinde ekleneceğini unutmayalım.

Comments

Popular posts from this blog

(ÜCRETSİZ) KENDİ SOSYAL PAYLAŞIM SİTENİ KUR!!!

          ‘ Kendi sosyal paylaşım siteni kur’ başlıklı yazımızda size nasıl kendi sosyal medya sitenizi oluşturabileceğinizi anlatacağız.Eğer sizde facebook, twitter gibi bir sosyal paylaşım siteniz olsun istiyorsanız bu yazımız tam size göre…. GEREKLİ DOSYALAR; SOCIALKIT.SQL SOCIALKIT SOSYAL PAYLAŞIM SİTENİZİN ÖZELLİKLERİ; v yapacağımız tüm işlemler hiçbir ücret gerektirmez v Arkadaşlık sistemi,takip sistemi v sayfa ve gruplar v zaman tüneli, gönderiler v beğeni ,paylaşım v bildirimler v #HASHTAGS, @MENTIONS kullanma v Dinamik tema sistemi v gelişmiş admin paneli v Ve daha fazlası…. HADİ BAŞLAYALIM.. 1.     host gerekecektir bunun için https://www.hostinger.web.tr/ sitesine girin ve google hesabınız ile giriş yapın ve ücretsiz olan paketi seçin ( eğer isterseniz ücretli paketler ile sonu .com, .org, .net gibi biten domainler alabilirsiniz .) Kendinize ait bir alan adı girmeniz gerekiyor.   SİTEADINI

PHOENİX OS SABİT DİSKE KURMA

        Merhaba arkadaşlar bugün size phoenix os nasıl başarılı bir şeklde kurulacağını anlatcağım Öncelikle aşağıdaki linkten phoenix os kurulum dosyasını (yaklaşık 600mb) indirin: BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ Masaüstünden kurulum yapacağım çünkü phoenix os bilgisayarı grub yöneticisi ile başlatıyor 1. Adım Bilgisayarınızda ayırdığınız disk bölümü varmı C  ve D bölümleri çünkü phoenix os başka bir sabit disk ister(eğer varsa 3.adımdan devam edin) 2.adım Diskinizde fazladan bölüm yoksa multi tool partion vizard programı ile diskinizi bölebilirsiniz. Phoenix osa en az 16 gb yer  ayırın. 3.adım İndirdiğiniz dosyayı zipten çıkartın 4.adım Exe uzantılı dosyaya çift tıklayarak çalıştırın install to hard disk seçeneğine tıklayın Disk için ayrılacak miktarı seçin.unutmayın ne kadar çok seçerseniz okadar uzun sürer. Benim size tavsiyem 8 veya 16 gb .  install e basıyoruz  kurulum başlıyor ve yaklaşık 5 /10 dakika sürüyor 5.Adım   Bilgisayarı yenide

1 DAKİKADA ANDROID UYGULAMASININ KAYNAK KODLARINA ULAŞMA

MERHABA ARKADASLAR BUGUN SIZE KALI LINUX ILE  APK  DOSYASININ KAYNAK KODLARINA     ULASABILECEGINIZI GOSTERECEGIM 1.ÖNCE KODLARINI GÖRECEĞİMİZ UYGULAMAMIZI MASAÜSTÜNDE "uygulamanın_adı.RAR" OLARAK ADLANDIRIN. 2.SAĞA "OPEN WITH ARCHIVE MANAGER"A TIKLAYIP; "CLASSES.DEX" SOSYASINI MASAÜSTÜNE KOPYALAYIN     3.TERMİNALİ AÇIN; " d2j-dex2jar -d /root/Desktop/classes.dex "  ENTERLEYİN             4.HOME KLASÖRÜNÜN İÇİNDE APK DOSYASI JAR DOSYASI OLUŞTURACAKTIR. JAR DOSYASININ İÇİNDE KAYNAK KODLARI MEVCUT VE JDGUI.EXE UYGULAMASI İLE KODLARI KOPYALAYABİLİRSİNİZ...          detaylı bilgi için youtube videomuzu izleyin TAKILDIĞINIZ BİR YER OLURSA YORUM ATIN....