Skip to main content

Remix OS harddisk kurulumu



        Remix os harddisk kurulum rehberi

Remix os sistem gereksinimleri;


*USB Kurulumu için en az 8GB USB Flash Sürücü
*Windows tabanlı Kurulum için en az 32GB Sabit Sürücü Alanı
*Tek önyükleme yüklemesi için en az 2 adet USB Flash Sürücü (kullanılacak CD / DVD ROM Sürücüsü olmadığında)
*Remix OS tek önyükleme kurulumu için özel bir HDD.

*Hiren’ın Boot CD’si veya istediğiniz herhangi bir bölüm aracı.

Kurulum;
*Remix OS için sıkıştırılmış paketi indirin. Bu, Remix OS ISO dosyasını ve .exe Kurulum Aracını içerir.
Örnek dosya adları:
Remix_OS_for_PC_Android_M_64bit_B2016112101.iso
Remix_OS_for_PC_Installation_Tool-B2016080802.exe
*Exe yükleyici aracını çalıştırın ve Remix OS'yi PC'nizin sabit sürücüsüne yüklemek için talimatları izleyin.
*PC'nizi yeniden başlatın.
*UEFI için, önyükleme menüsüne girmek ve Güvenli Önyükleme'nin devre dışı bırakıldığından emin olmak için önyükleme yaparken özel tuşa (Dell için F12, HP için F9, Lenovo için F12, MAC için Seçenek Anahtarı) basın.
*Windows Önyükleme Menüsünden Remix OS'yi seçin - Kurulum arka planda devam etmelidir...

Remix os un resmi sitesinden indiriğimiz exe yükleyici aracını çalıştırın ve Remix OS'u PC'nizin sabit sürücüsüne yüklemek için talimatları izleyin.
.Exe dosyasını sağ tıklayıp Yönetici olarak çalıştır'ı seçebilir veya çalıştırmak için dosyayı çift tıklayıp ardından bir sonraki açılır iletişim kutusunda Evet'i seçebilirsiniz.
Şimdi Kurulum Sihirbazı penceresini görmeli, Remix OS ISO dosyasına göz atmalı ve Tür için Sabit Disk'i seçmelisiniz. Hedef sürücü C: (evet millet!) Veya sabit diskinizde kullanılmayan başka bir bölüm olabilir

8, 16 veya 32 GB sistem boyutu. Yeterli alana sahipseniz, önerilen olan 32 GB'ı seçin.
Başlamak için Tamam'ı tıklayın. Tamamlandığında, Sihirbaz sizden yeniden başlatmanızı ister.


UEFI için, önyükleme menüsüne girmek ve Güvenli Önyükleme'nin devre dışı bırakıldığından emin olmak için önyükleme yaparken özel tuşa (Dell için F12, HP için F9, Lenovo için F12, MAC için Seçenek Anahtarı) basın.
Önyükleme sırasının POST bölümünü geçtikten sonra şöyle görünen bir Windows Önyükleme Yöneticisi menüsüne sahip olmalısınız:

Şimdi açılış logosunu siyah arka plan ve beyaz yazı ile göreceksiniz. Bu biraz zaman alabilir, ancak bu ekrana geçtiğinizde tercih ettiğiniz dili seçmeniz istenir.başlangiçta İngilizceyi secin sonra dil ve giriş ayarlarından Türkçeyi secebilsiniz Aşağıdaki resme bakınız.



Comments

Popular posts from this blog

(ÜCRETSİZ) KENDİ SOSYAL PAYLAŞIM SİTENİ KUR!!!

          ‘ Kendi sosyal paylaşım siteni kur’ başlıklı yazımızda size nasıl kendi sosyal medya sitenizi oluşturabileceğinizi anlatacağız.Eğer sizde facebook, twitter gibi bir sosyal paylaşım siteniz olsun istiyorsanız bu yazımız tam size göre…. GEREKLİ DOSYALAR; SOCIALKIT.SQL SOCIALKIT SOSYAL PAYLAŞIM SİTENİZİN ÖZELLİKLERİ; v yapacağımız tüm işlemler hiçbir ücret gerektirmez v Arkadaşlık sistemi,takip sistemi v sayfa ve gruplar v zaman tüneli, gönderiler v beğeni ,paylaşım v bildirimler v #HASHTAGS, @MENTIONS kullanma v Dinamik tema sistemi v gelişmiş admin paneli v Ve daha fazlası…. HADİ BAŞLAYALIM.. 1.     host gerekecektir bunun için https://www.hostinger.web.tr/ sitesine girin ve google hesabınız ile giriş yapın ve ücretsiz olan paketi seçin ( eğer isterseniz ücretli paketler ile sonu .com, .org, .net gibi biten domainler alabilirsiniz .) Kendinize ait bir alan adı girmeniz gerekiyor.   SİTEADINI

PHOENİX OS SABİT DİSKE KURMA

        Merhaba arkadaşlar bugün size phoenix os nasıl başarılı bir şeklde kurulacağını anlatcağım Öncelikle aşağıdaki linkten phoenix os kurulum dosyasını (yaklaşık 600mb) indirin: BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ Masaüstünden kurulum yapacağım çünkü phoenix os bilgisayarı grub yöneticisi ile başlatıyor 1. Adım Bilgisayarınızda ayırdığınız disk bölümü varmı C  ve D bölümleri çünkü phoenix os başka bir sabit disk ister(eğer varsa 3.adımdan devam edin) 2.adım Diskinizde fazladan bölüm yoksa multi tool partion vizard programı ile diskinizi bölebilirsiniz. Phoenix osa en az 16 gb yer  ayırın. 3.adım İndirdiğiniz dosyayı zipten çıkartın 4.adım Exe uzantılı dosyaya çift tıklayarak çalıştırın install to hard disk seçeneğine tıklayın Disk için ayrılacak miktarı seçin.unutmayın ne kadar çok seçerseniz okadar uzun sürer. Benim size tavsiyem 8 veya 16 gb .  install e basıyoruz  kurulum başlıyor ve yaklaşık 5 /10 dakika sürüyor 5.Adım   Bilgisayarı yenide

1 DAKİKADA ANDROID UYGULAMASININ KAYNAK KODLARINA ULAŞMA

MERHABA ARKADASLAR BUGUN SIZE KALI LINUX ILE  APK  DOSYASININ KAYNAK KODLARINA     ULASABILECEGINIZI GOSTERECEGIM 1.ÖNCE KODLARINI GÖRECEĞİMİZ UYGULAMAMIZI MASAÜSTÜNDE "uygulamanın_adı.RAR" OLARAK ADLANDIRIN. 2.SAĞA "OPEN WITH ARCHIVE MANAGER"A TIKLAYIP; "CLASSES.DEX" SOSYASINI MASAÜSTÜNE KOPYALAYIN     3.TERMİNALİ AÇIN; " d2j-dex2jar -d /root/Desktop/classes.dex "  ENTERLEYİN             4.HOME KLASÖRÜNÜN İÇİNDE APK DOSYASI JAR DOSYASI OLUŞTURACAKTIR. JAR DOSYASININ İÇİNDE KAYNAK KODLARI MEVCUT VE JDGUI.EXE UYGULAMASI İLE KODLARI KOPYALAYABİLİRSİNİZ...          detaylı bilgi için youtube videomuzu izleyin TAKILDIĞINIZ BİR YER OLURSA YORUM ATIN....